Antena 3 CNN Politică Crezând că nu-l aude nimeni, un deputat USR-PLUS îl face nesimţit pe un deputat de la PNL care rostea un discurs

Crezând că nu-l aude nimeni, un deputat USR-PLUS îl face nesimţit pe un deputat de la PNL care rostea un discurs

La finalul săptămânii trecute, liderii Alianței USR-PLUS-PNL au organizat un moment electoral, în fața Palatului Administrativ din Bacău, pentru lansarea candidaților. Lansarea a fost marcată de probleme de sunet, pe fondul cărora microfoanele au înregistrat injuriile adresate de Lucian Stanciu Viziteu (USR-PLUS) colegului din alianță, Ionel Palăr (PNL), care tocmai încerca să își rostească discursul.

Crezând că nu-l aude nimeni, un deputat USR-PLUS îl face nesimţit pe un deputat de la PNL care rostea un discurs
de Mircea Merticariu    |    01 Sep 2020   •   14:45

Tensiunile din alianţa USR-PLUS sunt cunoscute în toată ţara, iar membrii celor două partide nu ratează niciun moment de a se ataca unul pe celălalt. S-a întâmplat şi la o adunare electorală, ţinută în Bacău, acolo unde deputatul USR-PLUS Lucian Stanciu Viziteu şi-a jignit un coleg de alianţă care tocmai rostea un discurs.

Crezând că nu-l aude nimeni, deputatul USR-PLUS îi transmite consilierului local Cristian Ghingheș, referindu-se la ideea pe care tocmai o rostise deputatul Ionel Palăr: ”Mi-a furat ideea nesimțitul”. Chiar în acel moment, cel aflat la pupitru luase o pauză de apă, iar microfoanele au captat discuţia privată purtată de deputatul USR-PLUS, aflat în apropiere.

Când i-a venit rândul să ţină şi el un discurs, deputatul USR-PLUS care tocmai îşi jignise colegul de alianţă l-a lăudat pe acesta, spunând că are energie pentru a conduce Consiliul Judeţean în următorii patru ani.

Ionel Palăr este de 16 ani deputat în Parlamentul României. A fost implicat în scandalul deturnării unor fonduri europene. În Bacău și-a ridicat o clinică privată, abonată la banii publici ai Casei Județene a Asigurărilor de Sănătate.

 

×
Subiecte în articol: Viziteu Ionel Palăr
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close