Antena 3 CNN Politică Deputaţii aruncă banii publici pe propriile maşini

Deputaţii aruncă banii publici pe propriile maşini

Deputaţii aruncă banii publici pe propriile maşini
27 Ian 2007   •   20:47
200.000 de lei noi pe lună, atât scot deputaţii din buzunarele românilor pentru a-şi întreţine parcul auto înnoit anul tecut. Pe lista cumpărăturilor se află, pe lângă multe produse auto, şi găleţi, mopuri, lavete, pensule, făraşe şi perii cu coadă lungă sau scurtă. La cât cumpără, probabil că angajaţii muncesc mai mult de 24 de ore pe zi. Deputaţii români sunt oameni grijulii. Nu cu banul public, ci cu propria bunăstare. Nu renunţă la nimic din ce le-ar face viaţa mai uşoară. Au grijă de ei, au grijă şi de maşinile lor.

Camera Deputaţilor a ieşit la cumpărături. Doar pentru atelierul auto va cumpăra în fiecare lună aceste produse: lavete, apă demineralizată, pensule, soluţie pentru curăţat caroseria, făraşe, şampon auto concentrat, mopuri cu găleţile aferente, pastă de curăţat, bureţi, lavete pentru geamuri, lichid pentru spălat parbrize, odorizante, pămătufuri speciale, soluţie pentru spălat mâinile, detergent pentru meseriaşi, precum şi foarte foarte multă vaselină.

Aceasta este o mică parte din lunga listă cu produse pentru întreţinerea parcului auto de la Camera Deputaţilor. Se va mai cumpăra chit auto, ceară lichidă, detergent pentru tapiţerii de piele, soluţie pentru dezgheţat yale....Şi aşa, punga de cumpărături capătă dimensiunile unui... depozit en-gros de produse auto, detergenţi şi obiecte pentru curăţenie.

La casă, buna funcţionare a maşinilor de deputaţi ajunge să coste cam jumătate din banii pe care statul i-a strâns din taxa de primă înmatriculare, de la începutul anului. Dacă deputaţii continuă să cumpere lună de lună aceleaşi cantităţi uriaşe de găleţi, pensule, mopuri, vaselină, mături cu coadă lungă şi pămătuf, pînă la sfârşitul anului vor goli buzunarele românilor de şapte sute de mii de euro. Doar pentru parcul auto.

Observator

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close