Antena 3 CNN Politică Deputaţii vor să-şi deschidă o agenţie de turism

Deputaţii vor să-şi deschidă o agenţie de turism


Deputaţii vor să-şi deschidă o agenţie de turism
29 Mar 2007   •   20:29

La făcut legi nu se înghesuie! În schimb, la călătorii în străinătate sunt primii. Nemulţumiţi de ce le oferă firma de turism cu care au contract, deputaţii vor să îşi facă propriul serviciu. Oficial, banul public i-a făcut pe deputaţi să ia această decizie. Neofiocial, se vorbeşte de invidie. Deputaţii au vazut că, atunci când pleacă peste hotare, senatorii beneficiază de servicii mult mai bune decât ei. Cum la Senat, de deplasări, se ocupă o direcţie proprie, Camera Deputaţilor a hotărât să nu mai prelungească contractul cu firma care furniza seriviciile de turism.

?De obicei, deplasările sunt mai bine puse la punct, iar costurile sunt mai reduse. Aceasta a reieşit în urma plângerilor mai multor colegi deputaţi?, Valeriu Zgonea, secretar Birou Permanent - Camera Deputaţilor. ?Ceea ce dorim este să avem un serviciu specializat, cum are şi Senatul. În acest fel, cheltuielile de transport şi de cazare ale parlamentarilor, membri ai Camerei Deputaţilor, să fie reduse?, a adăugat Zgonea.

De cealaltă parte, colegii de la Senat spun că sunt gata să-şi ajute colegii aflaţi la ananghie şi să le dea sfaturi despre cum se poate merge în străinătate pe bani puţini şi condiţii mai bune. Membrii Biroului Permanent au amânat decizia finală până săptămâna viitoare, când se va întoarce din China preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu.

Observator

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close