Antena 3 CNN Politică Detaliul incredibil care a apărut despre Liviu Pleșoianu, pe Wikipedia: ”Vă dați seama cam cât de mare e disperarea prin anumite...”

Detaliul incredibil care a apărut despre Liviu Pleșoianu, pe Wikipedia: ”Vă dați seama cam cât de mare e disperarea prin anumite...”

Detaliul incredibil care a apărut despre Liviu Pleșoianu, pe Wikipedia: ”Vă dați seama cam cât de mare e disperarea prin anumite...”
18 Iul 2018   •   21:47

Un detaliu incredibil a fost făcut public pe site-ul Wikipedia, despre Liviu Pleșoianu. Despre deputatul PSD se scrie că pe lângă funcția ocupată în Parlament este și agent al Serviciilor de Informații rusești.

Anunțul a fost făcut chiar de Liviu Pleșoianu, pe pagina personală de Facebook. Deputatul a rămas surprins de informațiile apărute și a transmis un mesaj acid la adresa celor care au făcut acest lucru.

”Dragi băieți, vreau să vă transmit că apreciez foarte mult ajutorul substanțial pe care mi-l dați! Făcând dovada unei impecabile stupidități, aveți convingerea că tactica pierzătoare din SUA ("Nu votați Trump, că e omul rușilor") va avea efectele scontate în România ("Nu votați Pleșoianu, că e omul rușilor"). Atâta doar că demersul vostru se încadrează perfect în definiția nebuniei: "a face același lucru în mod repetat așteptându-te să obții alt rezultat"...

Vă dați seama cam cât de mare e disperarea prin anumite... #SUFRAGERII, cam cât de greu le-au căzut la bilă sondajele pe care le realizează pentru uzul lor intern, dacă au ajuns să scrie până și pe Wikipedia că eu sunt... "agent al Serviciilor de informații rusești"? :)

Iată, în continuare, de pe ...Wikipedia, o nouă mostră de prostie în stare pură:

"Liviu Ioan Adrian Pleșoianu (n. 24 ianuarie 1980) este un deputat român, ales în 2016, și agent al Serviciilor de informații rusești."

sau:

"Pleșoianu a pledat pentru o înțelegere și o apropiere față de Rusia, fiind bine cunoscut pentru relații apropiate avute cu Serviciile secrete rusești."

Continuați să fiți impecabil de stupizi, băieți, continuați! În SUA, alții la fel de deștepți ca voi au reușit. Propaganda a funcționat: Donald Trump nu a fost ales, iar Hillary Clinton a devenit Președinte. ...sau nu chiar? :))))))))))))” ,a fost mesajul transmis de Liviu Pleșoianu.

×
Subiecte în articol: detaliu wikipedia
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close