Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu pentru a-i cere sprijinul la prezidenţiale

Elena Udrea, întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu pentru a-i cere sprijinul la prezidenţiale

Elena Udrea, întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu pentru a-i cere sprijinul la prezidenţiale
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Aug 2014   •   16:29

Elena Udrea se întâlneşte la această oră cu Traian Băsescu pentru a-l convinge să o susţină în cursa prezidenţială. Udrea spune ca semnatura lui Băsescu pe lista de susţinători a lui Cristian Diaconescu nu mai e valabilă, pentru că acesta nu mai este candidatul PMP.

Întâlnirea vine la o zi după votarea preşedintelui PMP, în cadrul Colegiului Naţional, ca şi candidat al formaţiunii la alegerile prezidenţiale. Elena Udrea a declarat, după anunţarea candidaturii sale, că mizează pe susţinerea preşedintelui Traian Băsescu în această campanie.

"Cred că sunt cel mai potrivit candidat. Cred că e nevoie să fie dus mai departe proiectul lui Traian Băsescu", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea a avut însă şi un contestatar în propriul partid. Vicepreşedintele PMP şi europarlamentarul Cristian Preda. Acesta consideră că decizia de a-l înlocui pe Cristian Diaconescu este o mare greşeală.

Şeful campaniei prezidenţiale a Elenei Udrea este Eugen Tomac. Acesta va mobiliza în zilele următoare filialele PMP din toată ţara pentru a-i strange lui Udrea cele 200 de mii de semnături necesare pentru înscrierea în cursa prezidentială.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea eugen tomac
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close