Antena 3 CNN Politică Fostul deputat PDL Mircia Giurgiu, consilier al unui ministru USL

Fostul deputat PDL Mircia Giurgiu, consilier al unui ministru USL

Fostul deputat PDL Mircia Giurgiu, consilier al unui ministru USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Ian 2013   •   11:59

Fostul deputat Mircia Giurgiu, care nu a reuşit să obţină un nou mandat, este, începând de joi, consilier al ministrului delegat pentru Dialog Social, Doina Pană, urmând să se ocupe de probleme care ţin de legislaţia muncii şi dialogul social.

"Începând de joi lucrez ca şi consilier al ministrului delegat pentru Dialog Social, Doina Pană, pe probleme ce ţin de legislaţia muncii, dialogul social, Codul Muncii. Este un domeniu pe care îl cunosc, ţinând cont de faptul că, înainte de a fi deputat, am fost lider de sindicat, iar ca parlamentar am avut mai multe iniţiative legislative legate de dialogul social", a spus Giurgiu, potrivit Mediafax.

De asemenea, el va preda cursuri de agroturism la o universitate privată din Cluj-Napoca, în zilele de la sfârşit de săptămână, când va reveni de la Bucureşti.

Giurgiu declara, după pierderea alegerilor, că nu ştia ce va face în continuare. "Nu ştiu ce voi face, nu m-am hotărât încă. Eu am lucrat ca tipograf la Imprimeria Ardealul din Cluj-Napoca, acolo îmi e cartea de muncă, suspendată pe perioada celor două mandate de deputat. Nu cred că mă voi mai întoarce acolo", spunea Giurgiu, care adăuga că avea mai multe oferte, pe care a refuzat să le dezvăluie.

Mircia Giurgiu a fost ales deputat în anul 2004 pe listele PRM, după care a fost ales în 2008 pe listele PDL. El a fost exclus din PDL în 2011 şi a activat ca independent, după care s-a înscris în PSD înaintea alegerilor din 9 decembrie.

El a candidat la alegerile din 9 decembrie în Colegiul nr. 1 Senat din Cluj, dar a pierdut în faţa candidatului ARD, Alin Tişe.









×
Subiecte în articol: Doina Pana
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close