Antena 3 CNN Politică Fostul ministru Doina Pană vine cu rectificarea: „Votez moţiunea. Nu la asta făceam referire”

Fostul ministru Doina Pană vine cu rectificarea: „Votez moţiunea. Nu la asta făceam referire”

Fostul ministru Doina Pană vine cu rectificarea: „Votez moţiunea. Nu la asta făceam referire”
Sursa foto: Foto: Facebook/Doina Pană
20 Iun 2017   •   14:35

Update: Deputatul PSD Doina Pană a anunţat marţi că va vota moţiunea de cenzură, menţionând că proiectul UDMR privind ziua de 15 martie este un subiect "dureros".

Ea a arătat că îşi menţine declaraţiile făcute anterior pe Facebook, unde a afirmat că nu a votat şi nici nu va vota vreodată ceva care să aducă atingere ţării şi poporului.

"Menţin ce am spus. Nu am făcut nicio secundă referire la moţiunea de cenzură. (...) Nu are nicio legătură cu moţiunea. Votez moţiunea. (...) Faptul că domnul Grindeanu nu a înţeles şi este pe persoană fizică premier - asta înseamnă moţiunea de miercuri, nu este PSD contra PSD", a afirmat Doina Pană.

Ea a spus că nu ar vota proiectul de lege privind declararea zilei de 15 martie ca sărbătoare a comunităţii maghiare din România. "Nu aş vota şi mă bucur că a existat înţelepciunea astfel încât şi la Senat să se oprească să meargă mai departe", a arătat Pană.

Deputatul PSD a menţionat că în acest mandat PSD a avut susţinere parlamentară din partea UDMR şi ea, în calitate de ministru, a colaborat bine cu această formaţiune, dar a adăugat că "sunt lucruri care nu se fac".

"Noi am avut din acest mandat o susţinere în Parlament din partea UDMR, deci partea parlamentară, nu guvernamentală. În acelaşi sens, s-au purtat discuţii cu dumnealor. Ca ministru am colaborat foarte bine cu UDMR, cu secretari de stat UDMR (...), dar este vorba de altceva şi sunt lucruri care nu se fac", a susţinut Pană.

Ea a adăugat, însă, că este firesc să fie negocieri ca moţiunea să treacă.

Întrebată dacă pretenţiile UDMR i se par exagerate, Doina Pană a răspuns: "Având în vedere că pentru minorităţi există o lege, nu, însă conotaţia cu 15 martie sună dureros şi este un subiect foarte sensibil şi nu te joci cu aşa ceva".

Fostul ministru Doina Pană a scris marţi pe Facebook că nu a votat şi nici nu va vota vreodată ceva care să aducă atingere ţării şi poporului.

''Dragi prieteni, de când fac politică, mi s-au pus în cârcă, nemeritat, multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu. Am mers pe ideea că cei care 'au ochi de văzut văd'. Deja e mult prea mult! N-am votat ieri nimic, nu votez azi nimic şi n-am să votez niciodată ceva care să aducă atingere ţării mele, poporului meu!!!'', a spus deputatul social-democrat.

Știre inițială: Fostul ministru Doina Pană spune că nu a votat şi nici nu va vota vreodată ceva care să aducă atingere ţării şi poporului.

''Dragi prieteni, de când fac politică, mi s-au pus în cârcă, nemeritat, multe lucruri. Uneori am ripostat, de cele mai multe ori nu. Am mers pe ideea că cei care 'au ochi de văzut văd'. Deja e mult prea mult! N-am votat ieri nimic, nu votez azi nimic şi n-am să votez niciodată ceva care să aducă atingere ţării mele, poporului meu!!!'', a scris deputatul social-democrat, marţi, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close