Antena 3 CNN Politică Funeriu nu renunţă: Am o reformă de făcut şi credeţi-mă, o duc până la capăt!

Funeriu nu renunţă: Am o reformă de făcut şi credeţi-mă, o duc până la capăt!

Funeriu nu renunţă: Am o reformă de făcut şi credeţi-mă, o duc până la capăt!
Sursa foto: Foto: INTACT Images
24 Mai 2011   •   17:26

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu a declarat marţi că singurele repere pe care le are în activitatea sa este funcţionarea cât mai bună a sistemului educaţional şi că are de făcut o reformă pe care este sigur că o va finaliza, conform Mediafax.

"Din prima mea zi de mandat mă ocup de conducerea ministerului, de schimbarea şi gestionarea sistemului educaţional. Acum avem bacalaureatul, desfăşurăm activitatea absolut normal, independent, repet independent, de orice aspecte politice", a spus Funeriu.

Ministrul a adăugat că orice ministru, din orice ţară, este remaniabil din prima secundă a activităţii. "Orice ministru, din orice ţară, este remaniabil din prima sa secundă de mandat. Singurele repere pe care îmi bazez activitatea sunt acelea prin care sistemul să funcţioneze cât mai bine posibil şi, din punctul meu de vedere, cred că sistemul funcţionează în parametrii normali.”

“Am trecut cu succes o lege a educaţiei naţionale. În ceea ce mă priveşte am o reformă de făcut şi, credeţi-mă, o s-o duc până la capăt", a mai spus Daniel Funeriu.


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close