Antena 3 CNN Politică Geoană: Ardelean nu va rămâne la ?Doi şi un sfert?

Geoană: Ardelean nu va rămâne la ?Doi şi un sfert?

Geoană: Ardelean nu va rămâne la ?Doi şi un sfert?
Sursa foto: Virgil Ardelean
14 Ian 2009   •   13:56

Preşedintele PSD, Mircea Geoană a declarat miercuri că Virgil Ardealean nu va rămâne în fruntea DGIPI. Liderul social-democrat a precizat că numai câţiva dintre secretarii de stat propuşi de fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, vor fi "reconfirmaţi".
"Dan Nica (...) va face propuneri pentru structura finală de conducere a acestui minister. Un număr din colegii care au fost propuşi iniţial vor fi reconfirmaţi, poate vor fi şi alte propuneri, dar vrem să intrăm pe un făgaş corect şi legitim de avansare de astfel de propuneri", a spus Geoană la venirea la vila de la Snagov unde este programtă o şedinţă a PSD.
Liderul social-democrat a adăugat că vor încerca să finalizeze toate propunerile la nivelul ministerelor, nu numai la MAI. În ceea ce priveşte pe noul deţinător al portofoliului Internelor, Geoană a dat asigurări că noua numire va fi validată până vineri în cadrul unui Comitet executiv al partidului.
Sancţiuni pentru filiala PSD Ilfov
Cât despre demisionarul Oprea, el a apreciat că fostul ministru a plătit pentru nesupunerea sa. Geoană a mai lăsat să se înţeleagă că sancţiunile vor fi extinse şi la nivelul filialei PSD ilfov, care s-a opus deschis propunerii de excludere a lui Oprea din partid prin organizarea unor proteste zgomotoase la sediul central al partidului. "E decizia lui. A greşit grav faţă de partid şi s-a luat o decizie dură şi necesară. Excluderea lui va fi supusă comisiei de arbitraj şi integritate. Nu trebuie să întram acum într-o vânătoare de vrăjitoare, dar cine este responsabil pentru incident de la sediul partidului va trebui sa plătească. Cine este Gigi Neţoiu? Deciziile noastre sunt cu aplicare imediată, vom acţiona în consecinţă" a mai spus Geoană arătându-se surprins de vestea demisionării lui Oprea şi din fruntea filialei infolvene a partidului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: MAI DGIPI secretari de stat Snagov
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close