Antena 3 CNN Politică Geoană: Băsescu şi-a făcut un nou calcul politic

Geoană: Băsescu şi-a făcut un nou calcul politic

Geoană: Băsescu şi-a făcut un nou calcul politic
27 Feb 2007   •   21:28

Faptul că Traian Băsescu nu va fi prezent la discuţiile din Parlament de miercuri nu este o slăbiciune, ci ?mai degrabă un calcul politic?, a declarat preşedintele PSD, Mircea Geoană, în cadrul emisiunii ?Ştirea Zilei?. Cu toate astea, s-ar putea ca şeful statului ?să rateze o nouă ocazie de a contribui la detensionarea situaţiei pe care el a creat-o?, a acuzat Geoană. Preşedintele social-democraţilor a accentuat ideea tot mai vehiculată în presă în ultima perioadă, conform căreia România se află în faţa unei crize a puterii. ?Adevărata criză în România nu e relaţia preşedintelui cu Parlamentul, ci a puterii actuale, a Alianţei care nu mai funcţionează, a relaţiei dintre Băsescu şi Tăriceanu?.

Contactat telefonic, Liviu Negoiţă ? vicepreşedinte PD ? a lansat un atac dur la adresa lui Mircea Geoană, căruia i-a imputat folosirea unui limbaj asemănător cu al lui Marian Vanghelie. ?Am auzit mai devreme că trăim o criză politică extraordinară. Până să se schimbe puterea, românii erau în criză. De acum unii politicieni sunt în criză şi urlă?, a declarat Negoiţă. Vicepreşedintele PD a continuat atacul afirmând: ?Chiuretarea minciunii doare?.

Nici Mircea Geoană nu s-a lăsat mai prejos, preşedintele PSD fiind de părere că Liviu Negoiţă îl apără, prin declaraţiile pe care le face, pe adevăratul stăpân al Partidului Democrat ? Traian Băsescu. ?Vă respectaţi stăpânul, dar faceţi-o pe un ton cuviincios şi vedeţi-vă de treabă?, l-a somat Geoană pe Negoiţă. Întrebat dacă a avut voie de la partid să facă declaraţiile din cadrul emisiunii, Liviu Negoiţă a refuzat să comenteze.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close