Antena 3 CNN Politică Geoană - cel mai bun prim-ministru

Geoană - cel mai bun prim-ministru

Geoană - cel mai bun prim-ministru
19 Feb 2007   •   08:46

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, este considerat ca fiind cel mai potrivit prim-ministru pentru perioada de după integrarea României în UE, conform unui sondaj realizat în perioada 31 ianuarie-6 februarie de Asociaţia pentru Transparenţă şi Libertate de Expresie. Astfel, Mircea Geoană este considerat cel mai potrivit pentru această funcţie de către 19,4% dintre respondenţii sondajului, fiind urmat de liderul PLD, Theodor Stolojan, cu 17,4%.

Actualul premier, Călin-Popescu Tăriceanu, a fost nominalizat de 11,1% dintre subiecţii sondajului, urmat de preşedintele PD, Emil Boc, cu 6,6%. Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor cu 6,3% , preşedintele PC, Dan Voiculescu cu 2,2% şi preşedintele UDMR cu 1,5%. Un procent de 35% nu a răspuns la această întrebare.

Totodată, 48,1% din respondenţii sondajului consideră că Alianţa PNL-PD nu va supravieţui în formula actuală până la următoarele alegeri. De asemenea, 29,9% consideră că Alianţa D.A. va supravieţui, iar 22% dintre subiecţi nu au răspuns la întrebare. Sondajul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional de 5.230 de persoane, având o marjă de eroare de +/- 1,8% .

Antena 3

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close