Antena 3 CNN Politică Gigi Becali aruncă în aer lista de la Bruxelles: „Ei cereau să vadă stadiul proceselor pentru marea corupție. Marea corupție eram eu”

Gigi Becali aruncă în aer lista de la Bruxelles: „Ei cereau să vadă stadiul proceselor pentru marea corupție. Marea corupție eram eu”

Gigi Becali aruncă în aer lista de la Bruxelles: „Ei cereau să vadă stadiul proceselor pentru marea corupție. Marea corupție eram eu”
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2018   •   21:35

Gigi Becali a făcut mărturii cutremurătoare, după ce și-a regăsit numele pe "Lista neagră" de la Bruxelles, în care oficialii europeni se declarau interesați de stadiul dosarelor penale ale unor persoane.

„Am dovada. Uite dovadă. Ei cereau să vadă stadiul proceselor pentru marea corupție. Marea corupție eram eu. Eu am avut dosar pentru sechestrare de persoane, când mi s-a furat mașină – nu era marea corupție, am avut dosar de schimb de terenuri, 800.000 prejudiciu – nu era marea corupție și am avut un dosar de premiere pentru fotbaliști, deci nu eram marea corupție, că nu am luat nimic, am dat premiere la fotbaliști să se joace corect. Și acum am dovadă. În octombrie. În octombrie da? Ia uite ce scrie aici. Ședința publică din 24 mai 2012. Ia uite ce s-a întâmplat la vremea aia? Uite ce scrie aici. Achita pe inculpatul George Becali. Deci în dosarul de schimbul de terenuri am fost achitat, în mai 2012, de trei judecători Lucia Rog, Ana Maria Dascălu, Ștefan Pistol. Dacă eu în mai 2012 sunt achitat de trei judecători de Înalta Curte, trei judecători de rang înalt”, a spus Gigi Becali, la un pot de televiziune. 

„Unul e minciună că eram achitat. Doi... Ce scrie aici? 17 apr 2012? Era octombrie, da? Eu 17 aprilie... Achita pe inculpatul Becali. Deci eu în aprilie eram achitat în dosarul cu premierea de fotbaliști. Corect da? Deci eram achitat. Păi, dacă eu eram achitat în aprilie, că așa scrie aici, nu zic de la mine. Mariana Ghenă a făcut opinie separată că i-a zis verișoarei mele (n.red – Sofica Dumitrașcu) că, "ce să facem, avem copii", a mai spus Becali. 

×
Subiecte în articol: Becali Bruxelles Exces de putere
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close