Antena 3 CNN Politică Guvernul a rămas fără purtător de cuvânt

Guvernul a rămas fără purtător de cuvânt

Guvernul a rămas fără purtător de cuvânt
01 Feb 2007   •   00:01

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat că purtătorul de cuvânt al executivului, Oana Marinescu, îşi va întrerupe activitatea având în vedere că va naşte în curând. ?Este ultima şedinţă la care Oana Marinescu participă în calitate de purtător de cuvânt. După cum ştiţi, urmează să aibă un copil şi, pe măsură ce momentul se apropie, este din ce în ce mai greu să facă faţă obligaţiilor de serviciu?, a explicat Tăriceanu.

?Ţin să-i mulţumesc foarte mult pentru modul în care a lucrat cu noi, pentru modul în care ne-a ajutat pe fiecare, pentru că nu a fost purtătorul de cuvânt numai al primului-ministru. Vreau să-i mulţumesc, în numele tuturor, pentru ceea ce a făcut pentru a eficientiza activitatea guvernului?, a afirmat şeful executivului.

El a amintit, totodată, că Oana Marinescu este autoarea buletinului bilunar privitor la integrarea europeană - Eu-Ro Newsletter, editat de departamentul pe care l-a condus. Tăriceanu a adăugat că va trebui să numească rapid un nou purtător de cuvânt, pentru a asigura continuitatea activităţii de comunicare publică.

Rompres

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close