Antena 3 CNN Politică Iliescu: Ideea suspendării nu-mi aparţine

Iliescu: Ideea suspendării nu-mi aparţine

Iliescu: Ideea suspendării nu-mi aparţine
07 Feb 2007   •   23:56

Într-un interviu acordat ziarului ?Cotidianul?, preşedintele de onoare al PSD a răspuns atacurilor din ultima vreme lansate asupra sa de Traian Băsescu. Ion Iliescu a vorbit şi depsre relaţia sa cu actualul şef al social democraţilor, Mircea Geoană, despre care spune că regretă că l-a făcut prostănac. De asemenea, Iliescu a declarat despre Băsescu că "e genul de om care îţi laudă tatăl pentru a te înjura apoi de mamă!"

Iliescu a ţinut să-l asigure pe Traian Băsescu că nu el se află în spatele procedurii de suspendare. ?Ideea suspendării nu-mi aparţine, dar o susţin dintr-un motiv extrem de simplu: dacă şeful statului îşi pierde capacitatea de a negocia şi de a media, dacă este preşedinte jucător, lucrurile pot degenera?.

Fostul şef de stat a continuat atacul la adresa preşedintelui, despre care a spus că vede numai duşmani în jurul său. ?Domnul Băsescu a început să vadă, de la o vreme, numai duşmani în jurul Domniei sale, ceea ce devine obositor. Dacă este cineva în umbra acestui conflict, acela este chiar şeful statului?, a cocnluzionat preşedintele de onoare al PSD.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close