Antena 3 CNN Politică Iliescu şi Constantinescu au agreat corupţia

Iliescu şi Constantinescu au agreat corupţia

Iliescu şi Constantinescu au agreat corupţia
12 Feb 2007   •   17:22

Liderul PD, Emil Boc, a lansat luni un atac dur la adresa foştilor şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, pe care îi acuză că s-au complăcut ?în apa călduţă a complicităţii cu corupţia?. Liderul PD a făcut comparaţie între actualul preşedinte şi ceilalţi doi foşti şefi de stat, vorbind despre Traian Băsescu ca despre un preşedinte care spune lucrurilor pe nume, spre deosebire de ceilalţi foşti preşedinţi.

Contactat telefonic de Antena 3, Ion Iliescu a declarat că îi este jenă să răspundă unei asemenea intervenţii, în condiţiile în care ?Emil Boc îl ia în braţe pe Băsescu?. Fostul şef de stat s-a declarat uimit de iresponsabilitatea de care Emil Boc dă dovadă, ?lansând jigniri la adresa celorlalţi preşedinţi care au trecut prin vremuri mai grele decât actualul şef de stat?. ?Asta e o bătălie politică la care Boc se antrenează fără responsabilitate?, a concluzionat Ion Iliescu.

La rândul său, Emil Constantinescu a reacţionat vehement la acuzele lui Emil Boc, ameninţându-l pe acesta chiar cu nu proces de calomnie. Fostul şef de stat a catalogat declaraţia lui Emil Boc drept ?o atitudine slugarnică?, de susţinere a unui preşedinte ?implicat în grave fapte de corupţie?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close