Antena 3 CNN Politică Încă o demisie din PDL. Directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu trece la PNL

Încă o demisie din PDL. Directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu trece la PNL

Încă o demisie din PDL. Directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu trece la PNL
Sursa foto: foto: ziuaconstanta.ro
07 Mai 2012   •   19:15

Directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu, Ionel Manafu, care este şi consilier judeţean, a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL, după ce a activat timp de 15 ani în rândul democraţilor constănţeni.
   
Potrivit Mediafax, Ionel Manafu este şi consilier judeţean, iar la şedinţa de luni a CJ Constanţa şi-a surprins colegii aşezându-se în grupul consilierilor PNL, şi nu lângă consilierii PDL.
   
La finalul şedinţei, el a spus că a devenit membru PNL încă de la sfârşitul săptămânii trecute şi că a părăsit PDL reproşând lipsa de comunicare a conducerii democrat-liberalilor constănţeni.
   
El a recunoscut că nu se regăseşte pe lista de consilieri judeţeni a PDL depusă la Biroul Electoral Judeţean, deşi ar fi dorit încă un mandat în CJ Constanţa şi a mărturisit că vrea să continue munca de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu pentru a duce la bun sfârşit proiectul de modernizare a acestuia.
   
Ionel Manafu a devenit membru al Partidului Democrat în anul 1997. Între 2004-2008 a fost consilier judeţean din partea PD, iar în 2008 a câştigat un nou mandat de consilier judeţean din partea PDL. Între 2005 şi 2007 a ocupat funcţia de director al Direcţiei Apelor Române Dobrogea Litoral, iar în 2008 a candidat pentru un post de deputat în Colegiul numărul 1 din Constanţa, din partea PDL. Din aprilie 2010 Ionel Manafu ocupă funcţia de director al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.

×
Subiecte în articol: PNL consilier judetean
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close