Antena 3 CNN Politică Ionuț Stroe: "George Simion dezinformează românii și folosește populația în propriul interes electoral"

Ionuț Stroe: "George Simion dezinformează românii și folosește populația în propriul interes electoral"

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care îl acuză pe George Simion, liderul partidului AUR că dezinformează românii.

de Ioana Mircea    |    17 Aug 2023   •   20:32

Purtătorul de cuvânt al PNL a declarat în această seară pe rețelele de socializare că liderul partidului AUR, George Simion, îi dezinformează pe români prin protestele pe care le susține.

"Asistăm astăzi la un nou protest marca AUR, cu violențe, îmbrânceli și scandal. George Simion dezinformează românii și folosește populația în propriul interes electoral, cu unicul scop de a destabiliza societatea și de a semăna ură și dezbinare. Vedem și astăzi duplicitatea liderului AUR: în timp ce îndeamnă oamenii la nevaccinare, declară nonșalant că și-ar vaccina copiii.

Cu alte cuvinte, siguranță pentru ai lui și haos și riscuri de sănătate pentru români. Noi toți trebuie să condamnăm ferm astfel de acțiuni. Ele au un potențial destabilizator care nu are ce căuta într-o societate europeană democratică puternică", a scris Ionuț Stroe pe Facebook.

Citește și: Alexandru Rafila, despre protestele de la Ministerul Sănătăţii: "Vaccinarea nu este şi nu va fi obligatorie"

×
Subiecte în articol: ionut stroe George Simion
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close