x close

Kelemen Hunor şi Laszlo Borbely, alături de liderii USL la şedinţa de urgenţă

de L.D.    |    12 Dec 2012   •   16:48
Kelemen Hunor şi Laszlo Borbely, alături de liderii USL la şedinţa de urgenţă Foto: Mediafax

Liderii s-au întâlnit într-o şedinţă de urgenţă în biroul lui Crin Antonescu, în urma declaraţiilor premierului Victor Ponta potrivit cărora "cineva din partid" a negociat cu alţi membri în numele preşedintelui.

Premierul Victor Ponta a menţionat, miercuri, că există o problemă în PSD dat de faptul că "cineva din partid" a vorbit cu alţi membri ai PSD, în numele lui Traian Băsescu, pentru a obţine susţinerea pentru o eventuală desemnare ca premier, spunând că acea persoană va fi exclusă.


Preşedintele UDMR, Hunor Kelemen, şi vicepreşedintele formaţiunii, Laszlo Borbely, au venit, miercuri, în biroul preşedintelui Senatului, unde se află liderii USL Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin.
   
Cei doi lideri ai UDMR au susţinut că au venit la discuţiile de la Senat pentru a discuta despre alcătuirea structurilor de conducere ale viitorului Parlament.
   
'Am venit la o pipă, la o cafea', a spus Hunor Kelemen.

Crin Antonescu a declarat că discuţia din biroul său va aborda chestiuni legate de viitoarele structuri ale Parlamentului, însă a afirmat că va fi atins şi subiectul viitorului Guvern, fără să precizeze dacă acest din urmă aspect va fi abordat şi cu liderii UDMR.
   
'Mai abordăm şi despre acest subiect. Şi în această seară', a spus Antonescu, referitor la Guvern.
   
Întrebat despre o colaborare parlamentară a USL cu UDMR, el a spus: 'Există şi acest subiect care este un subiect deschis'.

În privinţa "trădătorului" din PSD, senatorul Crin Antonescu a declarat că nu ar fi vorba despre unul singur, ci ar fi mai mulţi. De asemenea, acesta nu a vrut să se pronunţe în cazul unor viitoare excluderi din PSD.


În biroul lui Antonescu de la Senat mai sunt prezenţi preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig şi alţi lideri din USL.

Citeşte mai multe despre:

liderii USL premierul victor ponta
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati