Antena 3 CNN Politică Laura Vicol: "Pensionarii în România au ajuns generație de sacrificiu în timpul guvernărilor de dreapta"

Laura Vicol: "Pensionarii în România au ajuns generație de sacrificiu în timpul guvernărilor de dreapta"

„Pentru mulți români viața de pensionar înseamnă o permanentă luptă pentru supraviețuire", spune Laura Vicol, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților.

Laura Vicol: "Pensionarii în România au ajuns generație de sacrificiu în timpul guvernărilor de dreapta"
Sursa foto: Facebook Laura Vicol
de Claudia Popovici    |    27 Ian 2022   •   17:21

Laura Vicol, președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, a apreciat că pensionarii în România au ajuns generație de sacrificiu, în timpul guvernărilor de dreapta. Ea şi-a manifestat susținerea față de seniori şi face apel la autorități pentru a-i proteja.

„Eu sunt sătulă de momentele în care, dacă este nevoie să fie cineva sacrificat pentru a face economii la buget, spre exemplu, se alege sacrificarea pensionarilor", a scris Laura Vicol pe pagina sa de socializare.

„Viața de pensionar înseamnă o permanentă luptă pentru supraviețuire"

„Pensionarii în România au ajuns generație de sacrificiu în timpul guvernărilor de dreapta.

Vom vedea care va fi poziția Comisiei Europene în această discuție, dar sper să se înțeleagă că România este încă o țară în care pentru mulți români viața de pensionar înseamnă o permanentă luptă pentru supraviețuire. Și avem datoria să îi protejăm pe pensionari", a mai spus Laura Vicol.

Citiţi şi: Şoc pentru o pensionară care a primit o factură dublă la gaze după recalculare: "Stau la 18 grade în casă"

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close