Antena 3 CNN Politică Liberalii nu sunt încântaţi de o eventuală fuziune cu PNG. Ce părere au Haşotti, Diaconu şi Fenechiu

Liberalii nu sunt încântaţi de o eventuală fuziune cu PNG. Ce părere au Haşotti, Diaconu şi Fenechiu

Liberalii nu sunt încântaţi de o eventuală fuziune cu PNG. Ce părere au Haşotti, Diaconu şi Fenechiu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Oct 2012   •   18:05

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat că nu ar fi foarte încântat de o fuziune cu Partidul Noua Generaţie (PNG), el precizând că o decizie în acest sens ar trebui luată după alegeri.

"Aveţi dreptate când puneţi punctul pe fuziunea dintre PNL şi domnul Gigi Becali, pentru că până la urmă PNG-ul se confundă cu dânsul. Nu ştiu ce am putea câştiga sau ce am putea pierde în urma fuziunii cu PNG-ul şi în urma venirii domnului Becali în PNL. La o privire rapidă, aş înclina să nu fiu de acord cu o astfel de fuziune", a declarat ministrul Culturii, Puiu Haşotti, la RFI, potrivit Antena 3.

Liberalul precizează că nu ar fi foarte încântat de un demers de acest gen.

"Personal, nu aş fi foarte încântat de un asemenea gest politic din partea PNL, care, sigur se poate întâmpla sau nu se poate întâmpla. Cred că decizia trebuiie luată după alegerile parlamentare şi sigur că voi avea un vot, îmi voi spune şi eu un punct de vedere".

El a precizat însă că va respecta decizia partidului în legătură cu acest subiect.


Europarlamentarul George Becali susţine că negociază cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, fuziunea PNG - PNL. Becali susţine că şeful liberalilor i-ar fi spus că nu-i poate da un răspuns imediat, ci în aproximativ o săptămănă.×
Subiecte în articol: Puiu Hasotti Crin Antonescu George Becali
Parteneri
Interviu exploziv: Ofițer sub acoperire, dezvăluiri despre rețelele de traficanți
x close