Liberalii nu sunt încântaţi de o eventuală fuziune cu PNG. Ce părere au Haşotti, Diaconu şi Fenechiu

de M.Z.    |    11 Oct 2012   •   18:05
Liberalii nu sunt încântaţi de o eventuală fuziune cu PNG. Ce părere au Haşotti, Diaconu şi Fenechiu Foto: Agerpres

Senatorul PNL Puiu Haşotti a declarat că nu ar fi foarte încântat de o fuziune cu Partidul Noua Generaţie (PNG), el precizând că o decizie în acest sens ar trebui luată după alegeri.

"Aveţi dreptate când puneţi punctul pe fuziunea dintre PNL şi domnul Gigi Becali, pentru că până la urmă PNG-ul se confundă cu dânsul. Nu ştiu ce am putea câştiga sau ce am putea pierde în urma fuziunii cu PNG-ul şi în urma venirii domnului Becali în PNL. La o privire rapidă, aş înclina să nu fiu de acord cu o astfel de fuziune", a declarat ministrul Culturii, Puiu Haşotti, la RFI, potrivit Antena 3.

Liberalul precizează că nu ar fi foarte încântat de un demers de acest gen.

"Personal, nu aş fi foarte încântat de un asemenea gest politic din partea PNL, care, sigur se poate întâmpla sau nu se poate întâmpla. Cred că decizia trebuiie luată după alegerile parlamentare şi sigur că voi avea un vot, îmi voi spune şi eu un punct de vedere".

El a precizat însă că va respecta decizia partidului în legătură cu acest subiect.


Nici liberalii Relu Fenechiu şi Mircea Diaconu nu sunt de acord cu o eventuală alinaţă PNL-PNG.

"Sub nicio formă nu facem o fuziune pentru un sediu, fie el şi de un milion de euro. Nu e ăsta principalul argument", a spus Fenechiu.La rândul său, Ministrul Culturii susţine că el nu este adeptul cocktailurilor.

"Mie nu-mi plac cocktailurile de orice, nu susţin ideea", a precizat Diaconu.


Europarlamentarul George Becali susţine că negociază cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, fuziunea PNG - PNL. Becali susţine că şeful liberalilor i-ar fi spus că nu-i poate da un răspuns imediat, ci în aproximativ o săptămănă.x close