Antena 3 CNN Politică Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică: "Doina Fedorovici ar trebui să demisioneze"

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică: "Doina Fedorovici ar trebui să demisioneze"

Liderul Partidului Național Liberal, în Botoșani, Costel Șoptică, a declarat că Doina Fedorovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, ar trebui să demisioneze după scandalul șpăgilor date la angajare în Spitalul Județean.

Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică: "Doina Fedorovici ar trebui să demisioneze"
Sursa foto: Facebook | Costel Șoptică
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2023   •   15:47

Este ceartă în coaliție după ce a fost scos la lumină dosarul șpăgilor date la angajare în Spitalul Județean din Botoșani. Liderul PNL Botoșani, Costel Șoptică crede că Doina Fedorovici, președintele Consiliului Județean Botoșani ar trebui să demisioneze.

"Eu cred că ar trebui să își dea demisia singură, fără să îi solicit eu, pentru că atunci când informațiile vor fi coroborate vor ieși lucruri și mai urâte. Să ne aducem aminte de demisia directorului spitalului pe care ea l-a susținut ca fiind un expert și până la urmă tot ea l-a demis.

Citește și: Șoferii români vor putea circula pe încă 32 km de drum expres, până la finalul acestui an

Cred că ar fi momentul, cu ocazia sărbătorilor, să facă o curățenie", a declarat Costel Șoptică.

Liderul PNL Botoșani a vorbit și despre cazul Alexandrei, tânăra mamă care a murit la naștere în același spital. "Am cerut controale lui Rafila. Cel mai grav e ce se întâmplă la spital. E cu atât mai grav cu cât am avut trei interpelări la ministrul Rafila. Din păcate, nu mi-a răspuns sau mi-a răspuns lapidar că va dispune un control.

Din păcate nu s-a întâmplat nimic. Poate viața Alexandrei ar fi fost salvată dacă era un control sau două de la Minister. Ce se vede cu ochiul liber e clar că nu funcționează. În primă fază am fost șocat. Ce s-a întâmplat nu cred că îi trecea cuiva prin cap. Eu nu aș fi crezut", a spus Costel Șoptică, în cadrul Tele'M Botoșani.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close