Antena 3 CNN Politică Șoferii români vor putea circula pe încă 32 km de drum expres, până la finalul acestui an

Șoferii români vor putea circula pe încă 32 km de drum expres, până la finalul acestui an

Autoritățile au anunțat că încă 32 de kilometri de drum expres vor fi circulabili pe șoselele din țara noastră, până la sfârșitul anului.

Șoferii români vor putea circula pe încă 32 km de drum expres, până la finalul acestui an
Sursa foto: Facebook | Irinel Ionel Scriosteanu
de Ioana Mircea    |    15 Dec 2023   •   13:59

Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor a anunțat astăzi pe Facebook că săptămâna viitoare vor fi dați în trafic 32 de kilometrii de drum expres între Slatina și Colonești pe Drumul Expres Craiova-Pitești.

Acesta a precizat că în acest moment lucrează pe acest șantier aproape 1.000 de muncitori în două schimburi, aflându-se în faza finală a lucrării.

"Vă reamintesc faptul că anul trecut au fost dați în trafic primii 40 km de drum expres în România aferenți Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești, în zona orașelor Balș și Slatina și mai avem în lucru Tronsonul 1 și Tronsonul 4, care însumează încă 50 km drum expres, care vor fi finalizați până la sfârșitul anului viitor, moment în care vom avea toți cei 121 km ai acestui drum expres dați în trafic.

Citește și: Trenul din România, împins de călători, în 2023. Locomotiva "n-a mai vrut să pornească" la Predeal

Drumul Expres Craiova-Pitești este împărțit în 4 tronsoane. Va avea o lungime de peste 121 km și câte 2 benzi pe fiecare sens. În total, vor fi realizate 10 intersecții rutiere și 75 de poduri și pasaje", a precizat Irinel Ionel Scriosteanu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: PNL drum expres Craiova Pitești
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close