Antena 3 Politică Liviu Pleșoianu, atac virulent la adresa ministrului Muncii: „O ființă bipedă mică-n cap și-n suflet! Ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!”

Liviu Pleșoianu, atac virulent la adresa ministrului Muncii: „O ființă bipedă mică-n cap și-n suflet! Ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!”

29 Ian 2020   •   12:20
Liviu Pleșoianu, atac virulent la adresa ministrului Muncii: „O ființă bipedă mică-n cap și-n suflet! Ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!” sursă foto: captură Antena 3

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a lansat un atac dur la adresa ministrului Muncii Violeta Alexandru, după ce aceasta s-a lăudat pe rețelele sociale că a dat-o afară pe liftiera instituției.

„Violeta Alexandru, coboară pe scări, ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!

O știre aparent mică este, de fapt, ȘTIREA ZILEI. Pentru că nu știrea e mică, ci ființa de la Muncă! ...O ființă bipedă mică-n cap și-n suflet, care ocupă în mod uluitor scaunul de ministru al Muncii, se lăuda zilele trecute că a dat-o afară pe liftieră și că merge singură cu liftul de la minister dacă are nevoie. "Bun simț, normalitate, revizie pentru folosire fără liftieră" scria mica-n cap și-n suflet, crezând ca rupe astfel gura târgului și că ne arată cât e ea de "decentă". Doar că, în realitate, lucrurile stau așa:

1. Liftiera s-a întors la lucru pentru că e angajata firmei care se ocupă de mentenanța liftului, nu angajata ministerului Muncii. Deci tanti mică-n cap, care își zice ministru, habar nu are pe ce lume trăiește... Ființa mică-n cap, care cică e ministrul MUNCII, n-are nici cea mai vagă idee pentru cine MUNCEȘTE liftiera...

2. Chiar să fi fost angajata ministerului, cum să te lauzi, ditamai ministrul MUNCII, că ai dat afară o sărmană liftieră? Ființa mică-n suflet atât a putut, pur și simplu ATÂT a putut...

Concluzie: pentru că ai vrut să faci pe ființa extraordinară, dragă mică-n cap și-n suflet, eu îți urez tradiționalul: IEȘI AFARĂ, FIINȚĂ EXTRAORDINARĂ! Coboară pe scări, ieși definitiv din minister și dă-te-n alte lifturi!”, scrie Liviu Pleșoianu pe Facebook.

Citește ȘI Violeta Alexandru face curățenie în Ministerul Muncii: „Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift apăs singură pe buton”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close