Antena 3 Actualitate Social Violeta Alexandru face curățenie în Ministerul Muncii: „Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift apăs singură pe buton”

Violeta Alexandru face curățenie în Ministerul Muncii: „Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift apăs singură pe buton”

25 Ian 2020   •   13:27
Violeta Alexandru face curățenie în Ministerul Muncii: „Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift apăs singură pe buton” Foto: Gov.ro

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că tradiția cu liftierul de la minister se oprește în anul 2019, adăugând că ”urcă și coboară pe scări”, iar dacă are nevoie de lift poate apăsa singură pe buton.

“Tradiția” conform căreia când Ministrul Muncii pleca din cabinetul său și până parcurgea, în 30 de secunde, distanța până la lift, secretariatul suna și transmitea liftierei să aducă liftul la etajul 2 (la cabinetul Ministrului) și să deschidă larg ușa ca să nu facă demnitarul vreun efort, se oprește la 2019. Urc și cobor pe scări. Dacă am nevoie de lift, apăs singură pe buton”, a scris ministrul Muncii pe Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close