Ludovic Orban: „Discursul lui Dragnea, delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă”

de S.T.    |    16 Dec 2018   •   21:14
Ludovic Orban: „Discursul lui Dragnea, delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost „delirul unui dictator nebun” care este capabil să condamne România la "cea mai întunecată perioadă a sa".

„Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean de la aderarea României la UE”, a declarat Orban, potrivit unui comunicat de presă.

Dragnea face acuzații incendiare: „Preşedintele Iohannis e doar o păpuşă, nu e păpuşar. E un preşedinte cu cheiţă”

Liderul liberal susţine că Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea şi identifică România cu „Partidul”.

„E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să aşeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistenţă întreaga Românie cu Partidul. Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziţii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene şi NATO”, a mai spus preşedintele PNL.

Citiți și:

Liviu Dragnea cere plângere pentru înaltă trădare la adresa lui Klaus Iohannis

Parteneri
x close