Antena 3 CNN Politică Dragnea face acuzații incendiare: „Preşedintele Iohannis e doar o păpuşă, nu e păpuşar. E un preşedinte cu cheiţă”

Dragnea face acuzații incendiare: „Preşedintele Iohannis e doar o păpuşă, nu e păpuşar. E un preşedinte cu cheiţă”

Dragnea face acuzații incendiare: „Preşedintele Iohannis e doar o păpuşă, nu e păpuşar. E un preşedinte cu cheiţă”
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de S.T.    |    16 Dec 2018   •   20:29

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seară, că preşedintele Klaus Iohannis nu este „păpuşarul” sistemului, ci doar „o păpuşă”.

„El este un preşedinte şantajat şi şantajabil, un preşedinte cu cheiţă. Când se intenţionează să i se ceară să facă ceva sau să blocheze ceva, se mai uită cineva la un dosar şi devine foarte docil”, a susţinut Dragnea.

„Preşedintele Iohannis este păpuşarul acestui sistem. Nu e, e doar o păpuşă, nu e păpuşar. Tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă m-a făcut să îmi schimb părerea şi să fiu convins că acesta este doar o păpuşă. El este un preşedinte şantajat şi şantajabil, un preşedinte cu cheiţă. Când se intenţionează să i se ceară să facă ceva sau să blocheze ceva, se mai uită cineva la un dosar şi devine foarte docil şi devine foarte ascultător şi foarte rău cu cine? Cu noi, cei care suntem la putere, care vrem să facem altfel, care vrem să demontăm statul paralel”, a afirmat Liviu Dragnea, la Consiliul Naţional al PSD.

El a spus că vrea să fie distrus „statul paralel”.

„Da, am spus-o şi o spun în continuare, vreau ca statul paralel să fie distrus, să fie demontat piesă cu piesă şi o spun clar, nu aşa cum securiştii din presă spun că eu am spus că vreau să demontez statul. Nu oameni buni, statul paralel, care este ca o iederă, căpuşă, care căpuşază statul de drept. Nu mai avem mult, oameni buni, trebuie doar să ne ţinem tari, trebuie să avem genunchii tari, cum spunea un bun prieten de-al meu, genunchii tari şi patriotism şi victoria va fi a noastră, a voastră, a tuturor”, a mai spus el.

SONDAJ. Sunteţi de acord cu punerea sub acuzare pentru înaltă trădare a lui Klaus Iohannis?

 

Liviu Dragnea cere plângere pentru înaltă trădare la adresa lui Klaus Iohannis

 

Cum poate fi pus sub acuzare Klaus Iohannis pentru înaltă trădare pe procedură parlamentară. Ce prevede Constituţia României

 

Tăriceanu: Maior, Coldea, Kovesi şi Livia Stanciu stabilesc cine poate fi preşedintele României sau cine poate fi ministru

 

Dragnea: „România a fost acuzată de lucruri care se întâmplă peste tot în UE. Ni s-a cerut să dăm mai multe puteri preşedintelui Iohannis”

 

Liviu Dragnea, atac la şefii serviciilor secrete: Unde e patriotismul când văd finanţatori de acţiuni anarhiste?

 

Mihai Fifor a fost ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close