Antena 3 CNN Politică Macovei, un ministru cu 5 case, una la Corbeanca

Macovei, un ministru cu 5 case, una la Corbeanca

Macovei, un ministru cu 5 case, una la Corbeanca
16 Feb 2007   •   09:53

Monica Macovei are deja patru case şi îşi mai construieşte una, la Corbeanca. Ministrul Justiţiei a plătit un avans de 20.000 euro pentru un teren în această zonă. La doar câteva zile de la votul de neîncredere primit în Senat, numele Ministrului Justiţiei, Monica Macovei, este din nou prima pe pagină a ziarelor. De data aceasta este vorba despre situaţia sa imobiliarã. În condiţiile în care deţine deja patru case, Monica Macovei vrea să şi-o contruiască şi pe-a cincea, în Paradisul Verde din localitatea Corbeanca.

Ziarele de vineri publică date despre avansul de 20 de mii de euro pe care Macovei l-a plătit omului de afaceri Cristian Ţânţăreanu pentru terenul din Corbeanca. Noua achiziţie a fost confirmată de Ministrul Justiţiei, care spune că a plătit 20.000 de euro în baza unei promisiuni de vânzare şi că suma a fost dobândită înainte de a prelua portofoliul Justiţiei. De altfel, Macovei susţine că toate locuinţele pe care le deţine au fost achiziţionate cu mult timp înainte de a ocupa funcţia de ministru, din banii obtinuţi din activitate privată.

Pe de altă parte, Monica Macovei nu va demisiona, pentru că este încăpăţânată şi vrea ca altcineva să-şi asume plecarea ei de la ministerul Justiţiei, pentru a nu se spune după aceea că a fost laşă. Aşa a declarat ministrul Justiţiei într-un interviu pentru postul Deutsche Welle.

În acelaşi interviu, Monica Macovei spune că nu înţelege care a fost motivul pentru care grupul parlamentar al PNL a apelat la Curtea Constituţională. În opinia sa, Constituţia este clară - nu se pune problema revocării.

Antena 3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close