Antena 3 CNN Politică Măgureanu: Virgil Ardelean ar fi putut pune probleme unor politicieni

Măgureanu: Virgil Ardelean ar fi putut pune probleme unor politicieni

Măgureanu: Virgil Ardelean ar fi putut pune probleme unor politicieni
Sursa foto: virgil magureanu
22 Ian 2009   •   01:36

Fostul şef al SRI Virgil Măgureanu a declarat că Virgil Ardelean nu a fost dorit la şefia Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) deoarece "un om ca acesta poate fi de temut" pentru unii politicieni .
Măgureanu a afirmat că nu a lucrat împreună cu Ardelean, dar în rândurile politicienilor de la putere s-a instalat frica de oamenii care deţin informaţii care pot decide anumite cariere sau numiri, scrie Ziua.
"Cred că prea mulţi au fost aceia, din arsenalul puterii, din angrenajul de putere, care au profitat de anumite informaţii. Şi se pare că cei care au ceva de ascuns se temeau că ar putea fi din nou puşi, cu ajutorul acestui instrument, în situaţii de dificultate. Cineva a simţit că i se vor scurge printre degete nişte poziţii de putere", a spus Măgureanu.
El a mai afirmat că există teama că unii oameni pot dicta, "de pe poziţia lor de putere de astăzi, fie de la PSD, fie din altă parte", cine să fie şi cine să nu fie numit într-o anumită poziţie. "Ori aceasta este o chestiune de privilegiu dincolo de limita firească şi legală", a subliniat Măgureanu.
"Un om ca Virgil Ardelean poate fi de temut şi s-a dorit să fie îndepărtat de sursa şi instrumentul care l-a făcut temut?, a mai susţinut Măgureanu.
Fostul şef al SRI a spus că în România ?sunt destui care se tem de informaţiile care s-ar putea folosi în detrimentul lor?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: DGIPI
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close