Antena 3 CNN Politică Microbuzele lui Hărdău plimbă... politicieni

Microbuzele lui Hărdău plimbă... politicieni

Microbuzele lui Hărdău plimbă... politicieni
06 Feb 2007   •   19:33

Şcolarii din Mureş stau la rând să termine politicienii plimbarea. La Iernut, la ultima întâlnire politică, pediştii au fost aduşi cu microbuzele şcolare. Şi este vorba exact despre maşinile despre care ministrul Educaţiei, Mihail Hărdău, spunea că sunt numai şi numai pentru copii.

Imaginile cu politicienii plimbaţi cu microbuzele elevilor au fost surprinse în Iernut în faţa căminului cultural, în locul în care se ţinea întâlnirea săptămânală a filialei Partidului Democrat. O parte dintre participanţi au coborât liniştiţi chiar din maşinile destinate exclusiv transportului elevilor din zonele izolate, după cum promisese ministrul atunci când maşinile au ajuns în judeţ.

Primarul din Iernut, Ioan Cornea, membru PD şi el, nu are o explicaţie. Deşi din imaginile surprinse de camere reiese clar cine coboară din microbuze, primarul dă vina pe şoferi şi pe o iluzie optică. Inspectorul şcolar general Nicolae Neagu a cerut prefectului să stabilească clar cum şi mai ales pentru cine funcţionează maşinile. De asemenea, a cerut ca fiecare maşină să fie inscripţionată cu numele localităţii pe care o deserveşte şi cu un număr de telefon, la care pot fi reclamate transporturile în afara programei.

Observator

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close