Antena 3 Politică Ministrul de Interne o contrazice pe Kovesi: „Am trimis către DNA de pe data de 13 februarie cererea de revocare a polițiștilor”

Ministrul de Interne o contrazice pe Kovesi: „Am trimis către DNA de pe data de 13 februarie cererea de revocare a polițiștilor”

15 Feb 2018   •   11:53
Ministrul de Interne o contrazice pe Kovesi: „Am trimis către DNA de pe data de 13 februarie cererea de revocare a polițiștilor”

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, că a trimis solicitarea de revocare a celor doi poliţişti detaşaţi, ca urmare a înregistrărilor apărute în presă. 

„Acea adresă a fost scrisă, datată cu data de 13 februarie şi a fost expediată cu Poşta Militară. Că nu a primit-o doamna procuror-şef, nu aş vrea să comentez. Verificarea poliţiştilor este reglementată de Ordonanţa care reglementează funcţionarea DNA. Am cerut revocarea, pentru că aspectele sesizate mi se par foarte grave“, a spus ministrul. 

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a afirmat, miercuri, că nu a primit nicio solicitare oficială de la ministrul de Interne privind revocarea celor doi poliţişti de la Serviciul Teritorial Ploieşti al DNA. 

„Nu am primit niciun fel de solicitare oficială. Până la ora la care am început această conferinţă de presă nu a fost înregistrată această solicitare. Am luat la cunoştinţă de ea din spaţiul public", a declarat Kovesi.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close