Antena 3 CNN Politică Ministrul Radu Stroe, despre ce era în documentul ce i-a fost înmânat de Băsescu, la Palatul Cotroceni

Ministrul Radu Stroe, despre ce era în documentul ce i-a fost înmânat de Băsescu, la Palatul Cotroceni

Ministrul Radu Stroe, despre ce era în documentul ce i-a fost înmânat de Băsescu, la Palatul Cotroceni
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Dec 2012   •   23:16

Ministrul Afacerilor Interne Radu Stroe a povestit în ediţia de vineri seară a emisiunii "Vorbe grele" de la Antena 3, episodul celebru din 2006 în care, la învestirea în funcţia de secretar general al Guvernului, Băsescu i-a înmânat un document.

Presa de la acea vreme a speculat intens conţinutul acelui document, cu atât mai mult cu cât, la citirea lui, preşedintele Traian Băsescu nu şi-a ascuns satisfacţia faţă de reacţia liberalului Radu Stroe.

"Era o copie xerox după o stenorgamă a CSAT-ului, scrisă în timpul unei şedinţe în care Traian Băsescu ne-a chemat, pe mine, preşedintele Comisiei de Supraveghere şi Control SRI, Maior, preşedintele Comisiei de Apărare şi Romeo Raicu, preşedintele Comisiei SIE", povesteşte Radu Stroe la "Vorbe grele".

Ministrul a afirmat că şedinţa a vizat legile siguranţei naţionale, iar Băsescu le-a propus atunci celorlalţi membri CSAT ca proiectul de lege să fie dezbătut mai întâi în Parlament.

Pentru că avea "ştampila de secret" pe ele, Stroe i-a cerut lui Băsescu să o scoată, pentru că "România nu are legi secretizate şi nu va încălca regulile ţării".

Vezi mai jos întreaga poveste.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "VORBE GRELE" DE LA ANTENA 3


Citeşte şi:

Radu Stroe: Cel care va rupe USL, dacă o va face, va claca din punct de vedere politic

Radu Stroe, despre votul obţinut de USL la alegeri: Nu a venit din dragoste faţă de noi, ci din speranţa că vom îndrepta nedreptăţile


×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close