Antena 3 CNN Politică Mircea Geoană: "Alianţa D.A. a murit!"

Mircea Geoană: "Alianţa D.A. a murit!"

Mircea Geoană: "Alianţa D.A. a murit!"
12 Mar 2007   •   23:16

PSD a propus data de 13 mai pentru desfăşurarea alegerilor anticipate atunci când scena politică era ?într-o situaţie normală?. Afirmaţiile îi aparţin preşedintelui social-democraţilor, Mircea Geoană, care a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că ?Alianţa D.A. este moartă?. Mai mult, el a precizat că partidul pe care îl conduce nu va mai susţine sub nicio formă un guvern din care face parte PD. ?Un guvern restructurat ar fi o formulă fără PD. (...) Dacă premierul vine cu un guvern în care e şi PD, votul nostru va fi împotrivă?, a subliniat Mircea Geoană.

Întrebat dacă nu intră în schema unei viitoare guvernări, preşedintele social-democraţilor a fost de părere că ?dacă noi am intra la guvernare, am ajunge unealta lui Traian Băsescu. Acum putem să asigurăm o minimă stabilitate în România?. Ori atâta vreme cât nu vor fi elucidate acuzele de corupţie la nivel înalt făcute între preşedinte şi premier, situaţia politică nu se va calma, a continuat Geoană.

El a precizat că, în condiţiile în care alegerile europarlamentare sunt amânate, PSD va susţine votul uninominal. ?Vom susţine proiectul de lege făcut de Vasile Puşcaş şi vom susţine un vot uninominal şi pentru Parlamentul European?, care pot fi privite ca nişte ?repetiţii fără costum?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close