Antena 3 CNN Politică MOȚIUNE DE CENZURĂ. Un senator de-al lui Băsescu, adus cu ambulanța pentru a vota moțiunea. IMAGINI de la Parlament

MOȚIUNE DE CENZURĂ. Un senator de-al lui Băsescu, adus cu ambulanța pentru a vota moțiunea. IMAGINI de la Parlament

MOȚIUNE DE CENZURĂ. Un senator de-al lui Băsescu, adus cu ambulanța pentru a vota moțiunea. IMAGINI de la Parlament
10 Oct 2019   •   12:12

MOȚIUNE DE CENZURĂ. Senatorul Vasile Cristian Lungu a ajuns, joi, la Parlament, cu ambulanța, în jurul orei 12.15 minute.

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat că senatorul Vasile Cristian Lungu urma să se opereze astăzi, dar a cerut pe răspundere proprie să fie prezent la votul de la moțiunea de cenzură și va fi adus cu ambulanța.

MOȚIUNE DE CENZURĂ. "Toţi parlamentarii PMP sunt prezenţi, toţi vor vota la vedere pentru căderea Guvernului. Chiar avem un coleg, programat astăzi să fie operat, dl senator Lungu, şi a solicitat pe proprie răspundere să vină să îl aducă ambulanţa chiar în momentul votului. Înţelegem miza şi responsabilitatea care revine tuturor în ceea ce priveşte acest vot important în context electoral important şi toţi parlamentarii PMP sunt prezenţi şi vor vota pentru căderea Guvernului Dăncilă", a declarat Tomac, potrivit Agerpres.

El a spus că dacă moţiunea va trece în mod sigur se va intra într-o perioadă lungă de negocieri, iar această criză se va închide după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

MOȚIUNE DE CENZURĂ. Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit joi în şedinţă comună pentru dezbateri şi vot asupra moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.

×
Subiecte în articol: eugen tomac motiune de cenzura
Parteneri
Permisul auto ar putea dispărea. Cum vor circula şoferii
x close