Antena 3 CNN Politică N. Nicolai: ?Macovei nu a făcut mare lucru?

N. Nicolai: ?Macovei nu a făcut mare lucru?

N. Nicolai: ?Macovei nu a făcut mare lucru?
23 Feb 2007   •   22:06

PNL nu va susţine moţiunea simplă împotriva ministrului Hărdău, aşa cum nu a votat nici la moţiunea anti-Macovei. Declaraţia a fost făcută la Cluj de vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai. Liberalii au însă destule lucruri să-i reproşeze ministrului Justiţiei , în principal lipsa unei reforme eficiente. Nicolai a făcut, tot la Cluj, şi un apel la reconciliere între preşedinte şi premier. Vicepreşedintele PNL, Norica Nicolai, a acuzat-o pe Monica Macovei că nu a făcut ?mare lucru în reforma din Justiţie?. Nicolai a subliniat că de şapte luni, ministrul Justiţiei nu a venit cu nicio lege în Parlament.

?În realitate, mare lucru nu a făcut pentru reformă, pentru că este un dezastru şi un haos în Justiţie?, a subliniat Norica Nicolai. Vicepreşedintele liberal a mai spus că ministrul Justiţiei trebuie să prezinte de urgenţă în Parlament un Cod Penal, până la 31 martie.

Cu toate acestea, ca şi în cazul Monicăi Macovei, liberalii nu vor susţine moţiunea simplă a PSD, împotriva ministrului Educaţiei, Mihail Hărdău. PNL nu susţine nici acţiunea de suspendare a preşedintelui. Norica Nicolai este însă de părere că disputele dintre premier şi preşedinte trebuie să înceteze.

Antena 3

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close