Antena 3 Politică Năstase: Demiterea lui Baconschi nu este o soluţie pentru cei din stradă. Noi am cerut demiterea ministrului de Interne

Năstase: Demiterea lui Baconschi nu este o soluţie pentru cei din stradă. Noi am cerut demiterea ministrului de Interne

23 Ian 2012   •   16:31
Năstase: Demiterea lui Baconschi nu este o soluţie pentru cei din stradă. Noi am cerut demiterea ministrului de Interne
Sursa foto: Foto: Antena 3

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, luni, că revocarea lui Teodor Bachonschi din funcţia de ministru al Afacerilor Externe nu este o soluţie. De fapt, precizează Adrian Năstase, opoziţia a cerut în cadrul acestei sesiuni extraordinare demiterea ministrului de Interne Traian Igaş.

"O astfel de criză are nevoie de soluţii politice. Boc nu a înţeles solicitarea noastră. Noi am cerut demiterea ministrului de Interne, nu a celui de Externe" a declarat Adrian Năstase.

Adrian Năstase a adăugat faptul că schimbarea ministrului de Externe nu este un răspuns adecvat pentru a soluţiona o criză atât de amplă.

"Eu nu cred că schimbarea ministrului de Externe este un răspuns adecvat pentru a soluţiona o criză atât de amplă. Demiterea ministrului de Externe, pentru că a vorbit urât, nu este o soluţie pentru cei din stradă" a adăugat fostul premier Adrian Năstase.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close