Antena 3 CNN Politică Negoiţă vrea un nou Guvern în trei zile. Lista noului cabinet, depusă luni la Parlament

Negoiţă vrea un nou Guvern în trei zile. Lista noului cabinet, depusă luni la Parlament

Negoiţă vrea un nou Guvern în trei zile. Lista noului cabinet, depusă luni la Parlament
Sursa foto: Liviu Negoiþã
06 Noi 2009   •   12:31

Noul premier desemnat de preşedintele Traian Băsescu, edilul sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă a anunţat, imediat după nominalizarea sa la Cotroceni, că va iniţia încă de astăzi negocierile pentru formarea unui guvern de coaliţie, eventual de uniune naţională. Negoiţă a precizat că va aloca doar trei zile din termenul legal de 10 pentru negocierile destinate să-i ofere o majoritate în parlament Guvernului cu care va veni în faşa legislativului pentru validare.

"Voi avea trei zile de negocieri. Ele încep vineri, vor continua sâmbătă şi duminică. Luni, voi depune lista jnoului Cabinet la Parlament", a mai spus premierul nominalizat de Traian Băsescu.

El a explicat că nu are timp de pierdut şi că misiunea sa este clară, legată de formarea unui Guvern de coaliţie. Negoiţă a anunţat că lista noului Cabinet va fi depusă la Parlament luni.

"Sunt deschis forţelor politice din Parlament având în vedere că au şi declarat că sunt foarte interesate de adoptarea bugetului de stat", a spus Negoiţă.

DISCURSUL PREMIERULUI DESEMNAT LIVIU NEGOIŢĂ


Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close