Antena 3 CNN Politică Nicolăescu: Aş dori să fiu eliberat din funcţie

Nicolăescu: Aş dori să fiu eliberat din funcţie

Nicolăescu: Aş dori să fiu eliberat din funcţie
23 Mar 2007   •   22:42

Ministrul Sănătăţii Publice, Eugen Nicolăescu, liderul PNL Mureş, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă organizată la Târgu Mureş, că şi-ar dori să fie eliberat din funcţie. Cu toate acestea, Nicolăescu nu crede că va avea "această şansă". "Mi-aş dori să fiu eliberat din funcţie, dar nu cred că voi avea această şansă. Am făcut cam tot ce trebuia făcut la Ministerul Sănătăţii", a declarat Nicolăescu, conform Mediafax.

De asemenea, Nicolăescu vede posibilă suspendarea preşedintelui Traian Băsescu în următoarele două luni, din cauza ostilităţii pe care o manifestă Parlamentul. ''Parlamentul a arătat o doză mare de ostilitate. După cât de ostil îi e Parlamentul, e posibil. Uitaţi-vă ce voturi se dau vizavi de preşedinte şi de Administraţia Prezidenţială. Sunt deputat şi văd clar la faţa locului atitudinea parlamentarilor'', a spus Nicolăescu, în aceeaşi conferinţă de presă.

Acesta a susţinut însă că nu poate prevedea ce se va întâmpla în cazul unui eventual referendum în care populaţia să fie consultată asupra menţinerii preşedintelui Traian Băsescu în funcţie. Eugen Nicolăescu a susţinut că, în ciuda tensiunilor politice existente, nu vede vreo posibilitate de declanşare a alegerilor anticipate, potrivit Rompres.

Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close