Antena 3 CNN Politică "Nu mai sunt Elena Udrea, ci un grup de interese"

"Nu mai sunt Elena Udrea, ci un grup de interese"

"Nu mai sunt Elena Udrea, ci un grup de interese"
19 Feb 2007   •   23:32

Lupta de care vorbeşte preşedintele Traian Băsescu atunci când atacă ?mogulii presei? are o miză extem de importantă ? libertatea. Justiţia a început să lucreze, dosarele lor sunt pe rol deci lupta se dă pe avere şi pe libertate. Afirmaţiile îi aparţin fostului consilier prezidenţial Elena Udrea. În cadrul unei emisiuni televizate, ea a declarat că s-a încercat permanent apropierea numelui său de cel al lui Traian Băsescu, pentru ca apoi, prin discreditarea ei, să fie discreditat chiar şeful statului. ?Am observat că nu mai sunt Elena Udrea, ci sunt prezentată ca grupul de interese Udrea-Cocoş, asta pentru a se demonstra că şi în grupul preşedintelui există grupuri de interese?.

Fostul consilier prezidenţial a subliniat însă că interese pot exista doar acolo unde se învârt banii, adică la Guvern. ?Mă întreb ce interese poate avea un grup de acolo unde nu sunt bani, adică la administraţia prezidenţială?, se întreabă Elena Udrea.

În ceea ce priveşte memoriul primit de Traian Băsescu de la omul de afaceri Dumitru Bucşaru şi acuzaţiile cu privire la legăturile dintre familia Cocoş şi Bucşaru, Elena Udrea a susţinut ferm că nu a fost partenerul de afaceri al acestuia. Cât despre memoriu, luni de zile s-a discutat despre problema firmelor care au executat lucrări pentru care nu au fost plătite mai apoi. ?Preşedintele a cerut imperios să se găsească o soluţie pentru toate firmele care nu şi-au primit banii?, a subliniat Udrea. În acest context, fostul consilier a declarat că ?bileţele? ca această rezoluţie mai sunt multe semnate de preşedinte şi cei care l-au scos pe acesta la lumină ar putea să le facă cunoscute şi pe celelalte, ?pentru că e clar că e vorba de cineva din interiorul Ministerului de Interne?.

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close