Antena 3 CNN Politică PC doreşte un guvern monocolor liberal

PC doreşte un guvern monocolor liberal

PC doreşte un guvern monocolor liberal
25 Feb 2007   •   11:06

Preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a cerut duminică premierului Tăriceanu ca până pe 12 martie să vină în Parlament cu un guvern restructurat din care să facă parte doar Partidul Naţional Liberal. Dan Voiculescu a făcut această cerere în cadrul Consiliul Naţional al Partidului Conservator, care se desfăşoară duminică.

Liberalii recunosc că este timpul pentru o restructurare de Guvern, dar afirmă că aceasta va fi făcută alături de partenerii democraţi, chiar dacă acest lucru va atrage o moţiune de cenzură. Ar mai fi o condiţie, aceea ca PD să se delimiteze de discursul preşedintelui Băsescu. Reprezentanţii PSD şi PRM sunt şi ei pentru restructurare, în timp ce PD şi UDMR resping varianta unui Guvern monocolor.

Traian Pinnocchio -şeful României
Preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat, duminică, de la tribuna Consiliului naţional extraordinar, că i-a găsit un pseudonim şefului statului - 'Traian Pinnocchio', pentru că acesta 'una spune şi alta face, minţind poporul român'. Liderul PC a susţinut că 'şeful statului este cheia situaţiei grave în care se află România, şi, în jumătate de mandat, nu s-a preocupat deloc de problemele românilor'. 'Traian Pinocchio spune că nu a intervenit pentru nimeni, dar a trimis rezoluţii pentru prietenii săi de afaceri, el promite tractoare româneşti în Egipt, dar, la Braşov, întreprinderea este pe butuci, spune că a văzut valize cu bani la un minister, dar nu a făcut nimic pentru arestarea celor care le-au primit, spune că vrea o justiţie independentă dar el numeşte procurorii şi îl ante-anunţă pe şeful CSM', a motivat Voiculescu.

Antena 3 & Rompres

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close