Antena 3 CNN Politică PC şi PNL se lasă cu greu convinse de PSD

PC şi PNL se lasă cu greu convinse de PSD

PC şi PNL se lasă cu greu convinse de PSD
28 Ian 2007   •   19:04

Conservatorii şi liberalii cer probe pentru a se decide dacă semnează sau nu alături de PSD şi PRM pentru suspendarea din funcţie a şefului statului. Conservatorii spun că ar putea începe un demers propriu pentru suspendarea lui Traian Băsescu, în timp ce liderii PNL vor analiza la începutul săptămânii următoare dacă vor da curs iniţiativei de suspendare a preşedintelui.

Niciun parlamentar conservator nu a semnat, deocamdată, pentru suspendarea din funcţie a lui Traian Băsescu. Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al conservatorilor susţine că aşteaptă argumentele din partea PSD, iar abia apoi vor decide dacă merg alături de social-democraţi sau iniţiază o acţiune proprie de suspendare.

Şi liberalii aşteaptă să vadă textul prin care PSD cere suspendarea preşedintelui. Liderii PNL se vor întâlni la începutul săptămânii următoare şi vor lua o decizie după consultări cu celalalte partide din coaliţie.

PSD a anunţat vineri că a strâns deja semnăturile necesare pentru trimiterea memoriului de suspendare a preşedintelui la curtea constituţională. Vicepreşedintele PSD, Ilie Sârbu a anunţat că textul memoriului este stabilit, dar că acesta mai poate suferi modificări şi nu se bazează doar pe bileţelele trimise sau primite de Traian Băsescu.

Antena 3

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close