Antena 3 CNN Politică PD are dovada fraudei anti-Macovei a PRM

PD are dovada fraudei anti-Macovei a PRM

PD are dovada fraudei anti-Macovei a PRM
16 Feb 2007   •   12:52

Cineva a votat de două ori marţi, la moţiunea anti-Macovei. PD a obţinut listele de prezenţă şi procesul verbal al votului, din care rezultă că au fost prezenţi 126 de senatori, dar au fost exprimate 127 voturi. Conform art 41 din Regulament, secretarul Senatului este obligat să urmărească prezenţa senatorilor în sală şi să consemneze rezultatul votului. Singurul care poate sesiza diferenţa dintre numărul senatorilor prezenţi şi numărul voturilor exprimate este secretarul Senatului, Mihai Ungheanu, senator PRM.

Cum senatorul Mihai Ungheanu nu a sesizat plenul asupra neconcordanţei de un vot, democraţii deduc că el a fost complicele colegului său de partid Dan Claudiu Tănăsescu. Partidul Democrat solicită opiniei publice şi oamenilor politici să nu ignore acest fapt de o gravitate fără precedent din Parlamentul României.

Mihai Ungheanu susţine că n-are nicio vină în toată această poveste. Admite totuşi că s-ar fi putut strecura un vot în plus, dar precizează că, oricum, un vot în plus sau în minus, nu contează, moţiunea tot admisă rămâne, iar contestaţia este tardivă.

Antena 3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close