Antena 3 CNN Politică Petre Roman: Politica a întors spatele oamenilor. Nu trebuie să ne împungem între noi, nu duce la nimic

Petre Roman: Politica a întors spatele oamenilor. Nu trebuie să ne împungem între noi, nu duce la nimic

Petre Roman: Politica a întors spatele oamenilor. Nu trebuie să ne împungem între noi, nu duce la nimic
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Noi 2010   •   21:57

Fostul premier al României, Petre Roman, a vorbit  în cadrul emisiunii „Ştirea Zilei”, despre incapacitatea politicienilor de a se mai face credibili în faţa poporului.

Politicianul a explicat că toate sistemele din România sunt viciate şi că totul se datorează clientelismului politic, care este acelaşi de ani de zile şi care distruge economia şi bunăstarea ţării.

„Românii s-au săturat de politică, în sensul că politica pentru dânşii este una, iar viaţa lor este alta. Politica a întors spatele oamenilor şi, sentimentul acesta îi doboară, îi face să nu mai vadă o ieşire, un viitor.(...) Trebuie să arătăm că vorbim oamenilor. Nu între noi ne împungem, că nu ne duce la nimic treaba asta”, a spus Petre Roman.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, în timpul unui discurs ţinut la Bursa de Valori, că România a avut un premier bun ale cărui acţiuni nu au fost susţinute de un preşedinte pe măsură, făcând referire la fostul prim-ministru Petre Roman şi la fostul preşedinte al României, Ion Iliescu.

Petre Roman: Românii s-au săturat de politică
 

×
Subiecte în articol: Petre Roman Stirea Zilei politica
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close