Antena 3 CNN Politică PLD cere un guvern restructurat la 1 martie

PLD cere un guvern restructurat la 1 martie

PLD cere un guvern restructurat la 1 martie
21 Feb 2007   •   13:18

PLD, prin vocea vicepreşedintelui Gheorghe Flutur, îi cere primului ministru să prezinte Parlamentului, până la 1 martie, o formulă de guvern restructurată. Gheorghe Flutur aşteaptă ca noul cabinet să primească votul de încredere din partea Legislativului. Vicepreşedintele PLD Gheorghe Flutur spune că din cei 24 de membri ai Guvernului validaţi de Parlament în decembrie 2004, au mai rămas doar 12, cu tot cu premierul.

?În aceste condiţii, primul ministru Călin Popescu Tăriceanu trebuie să vină în faţa Parlamentului să ceară votul de încredere. PLD solicită premierului până la 1 martie 2007 să vină în faţa Parlamentului cu un Cabinet restructurat şi să prezinte la acea dată şi programul post-aderare?, a anunţat Gheorghe Flutur.

Flutur susţine că actualul guvern, care este de tip Adrian Năstase, ar fi trebuit să-şi încheie mandatul la 1 ianuarie 2007, odată cu admiterea în UE, dar s-a prelungit din cauza crizei politice. Social democraţii şi conservatorii i-au cerut cu ceva timp în urmă premierului să prezinte un Cabinet restructurat minoritar liberal, condus de Tăriceanu.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close