Antena 3 CNN Politică PNL va vota împotriva validării Guvernului Boc IV. Miniştrii propuşi, trataţi diferenţiat la audieri

PNL va vota împotriva validării Guvernului Boc IV. Miniştrii propuşi, trataţi diferenţiat la audieri

PNL va vota împotriva validării Guvernului Boc IV. Miniştrii propuşi, trataţi diferenţiat la audieri
Sursa foto: Crin Antonescu
21 Dec 2009   •   12:31

PNL va vota împotriva învestirii Guvernului propus de premierul desemnat Emil Boc şi va vota diferenţiat la audieri în funcţie de miniştri, prestaţia şi activitatea lor din trecut, a anunţat liderul liberal Crin Antonescu. Biroul Politic Central al partidului a luat această decizie aproape în unanimitate, fiind înregistrată doar o singură abţinere.

?Vom vota împotriva acestui guvern din motive multiple din care cele mai important este faptul că socotim o sfidare la adresa mecanismelor parlamentare investirea unui guvern cu acelaşi premier şi a unei părţi a miniştrilor acestuia care au picat în toamnă la moţiunea de cenzură depusă de noi. Noi participăm la şedinţa de investire pentru că suntem membri ai Parlamentului? a explicat Crin Antonescu.

În ceea ce priveşte modul în care vor acţiona parlamentarii liberali la nivelul comisiilor în care miniştrii propuşi vor fi audiaţi, liderul PNL a precizat că atitudinea politică a colegilor săi de partid va fi dictată de ministrul în cauză, de performanţele şi activitatea acestuia de până acum.

?Sigur că, în funcţie de ministrul care va audiat, activitatea sa anterioară acolo se vor da nişte voturi diferenţiate. Dar votul politic este împotriva guvernului Boc IV, Băsescu-Boc? a subliniat Antonescu.



Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close