Antena 3 Politică Ponta: Băsescu a minţit, nu este dispus să coabiteze cu USL

Ponta: Băsescu a minţit, nu este dispus să coabiteze cu USL

de Antena3.ro    |    16 Iul 2012   •   21:59
Ponta: Băsescu a minţit, nu este dispus să coabiteze cu USL
Sursa foto: Foto: Mediafax

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a minţit atunci când a afirmat că este dispus să coabiteze cu USL dacă va câştiga referendumul, a declarat, luni seara, liderul USL, premierul Victor Ponta. El a adăugat că membrii USL îşi menţin opinia că nu poate exista o coabitare cu şeful statului.
   
"Băsescu a minţit, nu este dispus să coabiteze", a spus Ponta, la Realitatea TV.
   
El a adăugat că, în cazul în care Băsescu va câştiga referendumul, criza politică va fi prelungită cel puţin până în luna noiembrie.
   
Întrebat dacă el va demisiona din postul de prim-ministru, Ponta a arătat doar că trebuie derulate discuţiile cu membrii delegaţiei FMI, imediat după referendum, iar în luna septembrie trebuie finalizat proiectul de buget.
   
Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, duminică, la Realitatea TV, că vede ca posibilă coabitarea cu USL după referendum, în situaţia în care se va menţine la Cotorceni, el subliniind că a crezut mult în coabitare şi a stimulat-o.
   
Băsescu a spus că nu am avut nicio reţinere pentru această coabitare, care obliga la funcţionarea instituţională.
  

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close