Antena 3 CNN Politică Ponta: Băsescu merge la Bruxelles pentru că are datorii acolo. Băsescu: Este "o dezinformare ticăloasă"

Ponta: Băsescu merge la Bruxelles pentru că are datorii acolo. Băsescu: Este "o dezinformare ticăloasă"

Ponta: Băsescu merge la Bruxelles pentru că are datorii acolo. Băsescu: Este "o dezinformare ticăloasă"
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Noi 2012   •   19:57

Preşedintele Traian Băsescu l-a bruiat mediatic pe Ponta şi a vrut să rupă discursul premierului.

Băsescu a declarat că este un moment dificil pentru toată lumea, nu numai pentru România, deoarece nimeni nu este mulţumit de propunerea făcută de Van Rompuy.


De asemenea, acesta a menţionat că ar fi simţit că nu şi-ar fi îndeplinit atribuţiunile dacă într-un moment dificil ar fi pasat răspunderea către primul-ministru, care nu poate avea decât o responsabilitate delegată.

"Ştiu că am potenţial mult mai mare decât Victor Ponta!"
Premierul Victor Ponta a susţinut, luni, că preşedintele Traian Băsescu are "datorii de plătit" la Bruxelles.

"Nu se poate să meargă Traian Băsescu la Bruxelles să zică - nu mă interesează că România nu mai primeşte bani pentru politica agricolă comună şi pentru coeziune, mă interesează să nu-i supăr eu pe cei care m-au ajutat în vară să rămân preşedinte împotriva a 7,4 milioane de români. De ce nu m-a lăsat Traian Băsescu să merg la Bruxelles? El are de plătit datorii acolo. Ori, noi îi cerem să se gândească la România, nu la scaunul lui şi la datoriile lui personale", a spus Ponta.

În schimb, Traian Băsescu a declarat că ideea lansată în spaţiul public potrivit căreia ar avea datorii de plătit la Bruxelles este "o dezinformare ticăloasă", el susţinând că nu are "nicio datorie faţă de nimeni" şi că lideri occidentali care s-au exprimat în vară au apărat statul de drept.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Herman Van Rompuy
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close