Antena 3 CNN Politică Ponta: Traian Băsescu e un sistem politic. Ne-am bătut cu el mereu

Ponta: Traian Băsescu e un sistem politic. Ne-am bătut cu el mereu

Ponta: Traian Băsescu e un sistem politic. Ne-am bătut cu el mereu
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    05 Feb 2013   •   22:37

Liderii USL, Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, au fost invitaţi, marţi seară, în platoul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3.

Potrivit declaraţiilor premierul Victor Ponta, preşedintele Traian Băsescu şi armata lui nu vor înceta seria de diversiuni politice.

"Nu vor înceta aceste diversiune, care nu sunt doar împotriva noastră ca adversari politici ci şi împotriva României(...) Nu ne e frică de Traian Băsescu. Ne-am bătut cu el mereu", a spus Victor Ponta, marţi, la Sinteza Zilei.

Cum vor trăi românii mai bine? Liderii USL, despre viitorul alianţei şi al României

"După alegerile din 9 decembrie, domnul preşedinte nu şi-a mai încălcat atribuţiile prezindenţiale(...) Prin modul în care ne apărăm, nu se mai poate întâmpla ceea ce s-a întâmplat în 2010-2011. Opţiunea mea ca prim-ministru este de a calcula care este costul în acest moment pentru România(...) Merită să schimbăm oameni care s-au compromis şi au comis abuzuri(...) Să oprim zonele de unde se scurgeau banii, asta pot să fac zi de zi. O criză politică majoră, în acest moment, ar însemna pentru noi toţi un cost foarte, foarte mare", a spus Victor Ponta, întrebat ce face USL pentru a scăpa România de Traian Băsescu.

"Băsescu mai are un an ca preşedinte şi mi se pare inutil să declanşăm o criză politică majoră acum", a adăugat liderul PSD.


Citeşte şi:

Ce vrea să schimbe USL? Vezi principiile după care va fi modificată Constituţia

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close