Antena 3 CNN Politică PSD mai scoate o moţiune: anti-Nicolăescu

PSD mai scoate o moţiune: anti-Nicolăescu

PSD mai scoate o moţiune: anti-Nicolăescu
23 Feb 2007   •   17:50

PSD pregăteşte o moţiune simplă şi împotriva ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat, vineri, la Slatina, vicepreşedintele PSD, senatorul de Olt, Ion Toma. Restructurările din unităţile sanitare, problemele apărute odată cu eliberarea medicamentelor compensate, precum şi alte probleme din sistemul sanitar sunt, potrivit lui Toma, câteva dintre motivele pentru care PSD pregăteşte o moţiune simplă împotriva ministrului Nicolăescu.

?Săptămâna viitoare vom depune moţiunea împotriva ministrului Educaţiei, iar în perioada următoare vom depune una şi la adresa lui Nicolăescu?, a spus Toma. Vicepreşedintele PSD a precizat că partidul nu a stabilit încă dacă moţiunea împotriva ministrului Sănătăţii va fi depusă la Senat sau la Camera Deputaţilor şi a menţionat că această chestiune va fi discutată în cadrul partidului, pentru a se lua o decizie în două-trei săptămâni.

Pe de altă parte, PRM va susţine anunţata moţiune împotriva ministrului Educaţiei, Mihail Hărdău. Corneliu Vadim Tudor a anunţat chiar că partidul pe care îl conduce va fi cosemnatar al moţiunii şi a precizat că negociază cu PSD depunerea unor astfel de documente şi în cazul altor miniştri din cabinetul Tăriceanu.

Liderul PRM a anunţat că va merge în Camera Deputaţilor cu o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei, Monica Macovei. De asemenea, Corneliu Vadim Tudor a adăugat că va susţine în continuare procedura de suspendare a lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close