Antena 3 CNN Politică PSD: Motivele suspendării lui Băsescu

PSD: Motivele suspendării lui Băsescu

PSD: Motivele suspendării lui Băsescu
02 Feb 2007   •   10:13

De la atentat la siguranţa naţională şi pănă la petreceri. Documentul prin care social-democraţii încearcă să obţină suspendarea lui Traian Băsescu nu este gata. Dar este plin de exemple despre ce a făcut preşedintele de când a fost instalat în funcţie. Proiectul documentului a fost discutat de juriştii PSD şi cei ai Partidului Conservator.

Acuzaţiile politice sunt cele mai multe. În primul rând Băsescu este acuzat că nu a consultat partidele politice în privinţa desemnării primului ministru după alegerile din 2004. Desele atacuri ale preşedintelui la adresa partidelor politice sunt şi ele menţionate în proiectul de document. Nici dosarul flota ori casa din Mihăileanu n-au fost uitate. ?Care preşedinte de Republică din Europa, care şef de stat din Europa, din cele 27 de state, ajunge la Bruxelles şi aruncă atacuri la adresa partidelor din ţara sa??, întreabă Anonie Iorgovan, senator PSD.

Deputatul PSD, Valer Dorneanu spune că ? noi am pornit de la premiza să existe cel puţin 5 încălcări grave?.

Juriştii PC şi PSD au decis ca săptămâna viitoare să aibă loc o nouă întâlnire. Partidul Conservator se va reuni la începutul săptămânii în şedinţa Biroului Permanent pentru a decide dacă va susţine demersul PSD.

Observator

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close