Antena 3 CNN Politică PSD nu mai tolerează politica premierului

PSD nu mai tolerează politica premierului

PSD nu mai tolerează politica premierului
26 Mar 2007   •   08:12

Social-democraţii îl aşteaptă în această săptămână în Parlament pe prim-ministrul Călin Popescu Tăriceanu, cu o formulă de guvern restructurat, pentru a vedea dacă premierul mai are sau nu susţinere parlamentară. Vicepreşedintele PSD, Mihai Tănăsescu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că partidul pe care îl reprezintă este gata să depună o moţiune de cenzură, dacă Tăriceanu nu va pune capăt actualei crize politice.

În opinia social-democraţilor, alegerile anticipate reprezintă acum singura soluţie pentru limpezirea situaţiei. ?PSD nu mai tolerează politica premierului Tăriceanu?, a declarat Tănăsescu, avertizând că ?PSD îl aşteaptă pe premier în Parlament cu un guvern restructurat?. Social-democraţii îl acuză pe premier că nu face nimic pentru a stopa certurile din interiorul cabinetului său, care pot arunca România într-o criză nu doar politică, dar mai ales economică.

Vicepreşedintele PSD, Mihai Tănăsescu, a declarat că după avertismentele primite de la Bruxelles, România a primit bile negre şi de la Fondul Monetar Internaţional şi instituţiile de rating. În consecinţă, PSD e gata să depună moţiunea de cenzură împotriva cabinetului Tăriceanu, dacă premierul nu va veni în Parlament. Social-democraţii au definitivat textul moţiunii, care este axat pe segmentul social.

Antena 3

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close